© jb

Noeveren kermis serveert kermis, cultuur, kaarten, drank en eten

Het programma door de Noeveren kermisvrienden in elkaar gestoken biedt cultuur, volksspel, kaartwedstrijden, eten, drank en natuurlijk kermisattracties voor de allerkleinsten.

Jan Boey

Noeveren kermis is afgelopen zaterdag met het volksspel meetschieting al van start gegaan, maar de officiële opening van de kermis heeft donderdag 22 juni om 20u plaats met de voorstelling van de kunstwerken van Veerle Van Reeth. Ze stelt haar acrylschilderwerken in reliëf voor met een muzikale omkadering van de koninklijke Boomse Harmonicaïsten. Vrijdag 23 juni en maandag 26 juni kan u naar jaarlijkse gewoonte telkens van 20u deelnemen aan de kaartprijskamp, om ter meeste slagen, met individueel en tweedaags klassement. Zaterdag 24 juni en zondag 25 juni is telkens vanaf 12u het 'Volksrestaurant Den Atelier' geopend, is er kermis voor de kleinsten en trakteert het Patershol u op streekbieren.

Zaterdag om 13u ook nog een gratis Initiate Line Dance voor jong en oud en vanaf 15u zijn er optredens van '4 Pleasure ', de publiekslievelingen 'The Clintons' en na 22u in het Patershol een heuse afterparty. Zondag zijn er vanaf 13u optredens van 'Synn City', 'John Clearwather & Band' en 'The Lost Souls en Friends'. Alles speelt zich af in de buurt van Café 'De Koophandel'.

Emabb cultuurt

Tijdens Noeveren kermis houdt Emabb ook haar jaarlijkse cultuur- en hobbymarkt tussen 12u en 18u op haar site aan 't Baksteentje. Zowel zaterdag 24 juni als zondag 25 juni kan u er genieten van een lekkere bakharing en streekbiertje. Op zondag kan u op de Emabb-site ook terecht voor een ruim aanbod van de cultuur- en hobbymarkt. Daar maakt u kennis met het culturele aanbod van de verenigingen uit eigen gemeente en Rupelstreek, maar ook van het vakmanschap van diverse hobby-isten.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER