© Joost van den Broek

Data speelpleinwerking nu al bekend

Het stadsbestuur wil zoveel mogelijk kinderen en jongeren de kans geven om zich tijdens de zomervakantie twee maanden uit te leven in een fijne speelomgeving. De jeugddienst informeert de ouders nu al over de data van de verschillende zomerwerkingen zodat zij hun verlof en werksituatie hierop kunnen afstemmen.

marc helsen

De stedelijke vakantiewerking (De Sjallekes) vindt plaats van 29 juni tot en met 17 juli, van 27 juli tot en met 7 augustus en van 17 tot en met 21 augustus. Nieuw dit jaar is dat de stedelijke vakantiewerking ook drie weken open staat voor kleuters: kinderen die geboren zijn in 2011 kunnen er terecht van 6 tot en met 10 juli, van 27 tot en met 31 juli en van 17 tot en met 21 augustus.

In Noorderwijk en Morkhoven is er speelpleinwerking van 22 tot en met 31 juli, van 10 tot en met 14 augustus en van 24 tot en met 28 augustus. De buurtspeelpleinwerking in Diependaal is open van 13 juli tot en met 21 augustus. Bovendien toert ook de speelbus rond van 29 juni tot en met 3 juli, van 13 tot en met 17 juli en van 3 tot en met 7 augustus. Er zijn geen zomerwerkingen tijdens het weekend en op feestdagen.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER