© afp

Ronnie O’Sullivan maakt in januari comeback op Masters

Vijfvoudig wereldkampioen Ronnie O’Sullivan maakt in januari zijn wederoptreden aan de snookertafel. Via sociale media maakte de 39-jarige Engelsman maandag bekend dat hij het Masters in Wembley zal spelen. “Ik kijk er naar uit om het Masters te spelen”, meldde ‘The Rocket’.

dgs

Publiekslieveling O’Sullivan laste om persoonlijke redenen een sabbatsperiode in. Sinds hij op 29 april in de kwartfinales van het wereldkampioenschap uitgeschakeld werd door Stuart Bingham, speelde hij geen enkele profwedstrijd meer. Vorige maand gaf hij forfait voor het Champion of Champions en het UK Championship, twee toernooien waar hij een titel te verdedigen had. Het Masters won hij vijf keer, de laatste keer in 2014. Vorig jaar werd hij in de halve finales uitgeschakeld door de Australiër Neil Robertson, die in de finale de titel aan Shaun Murphy moest laten.

Recent had O’Sullivan nog aangegeven dat hij een terugkeer nog niet meteen zag zitten. “Ik aarzel om het makkelijke leventje dat ik nu heb op te geven”, klonk het toen. “Ik twijfel nog, maar op dit ogenblik geniet ik zo van het leven, dat ik echt geen tijd heb om te oefenen en me honderd procent op het snooker te concentreren.” .

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER Andere sporten