Stephanie Planckaert (25) opnieuw zwanger

© wkd

De dochter van Eddy Planckaert is nog maar 25 jaar oud, maar heeft samen met haar man Christopher (28) reeds een dochter Illuna (9) en een zoon Mageno (7). Vlaanderens bekendste tienermoeder, aldus Dag allemaal, verwacht nu een derde kindje.

jva

Vier maanden geleden ontdekte Stephanie dat ze opnieuw zwanger is. ‘De zwangerschapstest hebben we in het bos gedaan. Precies zoals de vorige keren, ik vind die verbondenheid met de natuurlijk belangrijk.’ ‘Toen de uitslag positief bleek, hebben we heel lang geknuffeld,’ vult Christopher aan.

Stephanie was zestien jaar oud toen ze de eerste keer zwanger werd en de familie met de realityreeks De Planckaerts op vtm enorm populair was. Geen gemakkelijke periode, bekent ze nu in Dag allemaal. ‘Ik heb het gevoel dat mensen nu respect hebben gekregen voor onze situatie, maar toen heb ik afgezien van de commentaren op mijn tienerzwangerschap.’

Ook Christopher had het moelijk als jonge vader. ‘Als ik nu vertel dat ik opnieuw vader word, reageren de mensen enthousiast. De vorige keren kregen we vaak een scheve blik, alsof we beschaamd moesten zijn dat we zo jong al een kindje verwachten. Het is zoveel leuker nu.’

‘Maan en sterren’

Illuna en Mageno kregen allebei een naam die naar de maan verwijst, en ook de derde kleine zal een kosmische naam krijgen. ‘Ik ben nu eenmaal gefascineerd door alles wat met maan en sterren te maken heeft,’ bekent Stephanie.

Eddy en Christa Planckaert, die samen met hun kinderen en schoonkinderen een chambre d’hôtes uitbaten in de Ardennen, worden nu voor de zesde keer grootouders. Ook zij zijn superblij met het nieuwe kindje.

Lees meer in Dag allemaal.

Meer nieuws over de BV’s lees je op deze Facebook-pagina

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer

Meest Gelezen