Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Amerikaanse rapper snijdt penis af en springt van balkon

Andre Johnson, een Amerikaanse rapper die banden heeft met het hiphopcollectief Wu-Tang Clan is zwaargewond in het ziekenhuis opgenomen nadat hij zichzelf van het leven wilde beroven. Vlak voor hij van een balkon sprong zou Johnson, die beter bekend is onder zijn artiestennaam Christ Bearer, zijn penis hebben afgesneden.

jrosquin

De feiten speelden zich woensdag af in een appartementsgebouw ten noorden van Hollywood in de Amerikaanse staat California. Volgens de Amerikaanse showbizzsite TMZ bevond Andre Johnson zich met twee andere leden van de rapgroep Northstar op de tweede verdieping van een flatgebouw toen hij plots, zonder verwittiging zijn penis afsneed en door het raam sprong.

De bandleden stormden daarop de trap af en toen ze beneden kwamen zagen ze Johnson, ofte Christ Bearer, als een wilde rondlopen en krijsen. De rapper werd in kritieke toestand overgebracht naar het ziekenhuis. Volgens de getuigen waren er geen harddrugs in het spel. Zij menen dat Bearer kampt met mentale problemen.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER