© MIRA BREBAN

© MIRA BREBAN

thumbnail: null
thumbnail: null

Leer meer over criminaliteit in cyberspace

Dinsdag 18 november organiseert NEOS Hoeselt i.s.m. het OCMW-Dienstencentrum een boeiende voordracht over computercriminaliteit: 'De confrontatie van de burger met de harde virtuele realiteit’.

MIRA BREBAN

NEOS Hoeselt & het OCMW-Dienstencentrum nodigen graag alle Hoeseltse senioren uit op dinsdag 18 november voor de voordracht 'Criminaliteit in Cyberspace'. De vorming vindt plaats om 14 uur in de Ensor zaal van het OCMW.

Luc Beirens zal deze namiddag begeleiden. Op basis van zijn jarenlange ervaring als hoofdcommissaris van de Federal Computer Crime Unit (FCCU) is hij dé expert voor wat betreft 'bestrijding van computercriminaliteit'.

Hij zal aantonen hoe u een doelwit kan zijn van computercriminelen, welke nieuwe dreigingen er zijn in cyberspace, een profiel schetsen van daders en slachtoffers van computercriminaliteit en enkele aanbevelingen doen om gepast te kunnen reageren op incidenten.

Heeft u een draadloos netwerk, bent u een fervent internetgebruiker, zijn sociale netwerken (Facebook, Twitter) uw ding, koopt u al eens iets op internet ? Wees er dan bij!

Deelnameprijs is € 5,00. We voorzien een gezellige koffiepauze met vlaai. Opgelet: maximum 40 deelnemers!Snel inschrijven is de boodschap! Tel. 089/41 23 35 (René Maene) of Tel. 089/51 88 10 (OCMW-secretariaat)

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer