© Facebook

Thuisverpleegster doet ontstellende ontdekking bij oudere patiënt en toont dat er nog goede mensen zijn in de wereld

De Amerikaanse Amanda Mary Perez wist niet wat ze zag toen een van haar patiënten haar vroeg of ze zijn koelkast even zou kunnen schoonmaken. De koelkast was nagenoeg leeg en het bleek dat de man niet genoeg geld had om voldoende eten te kopen. De jonge vrouw maakte de koelkast schoon zoals gevraagd en vertrok daarna meteen om de oude man te helpen.

nkdr

Toen ze hem vroeg wie zijn eten kocht, wees de man naar zichzelf en antwoordde beschaamd: “Ik koop af en toe iets wanneer ik genoeg geld heb.” Reden genoeg voor Amanda om de man te hulp te schieten: “Ik heb gehuild. Ik heb nog nooit een koelkast gezien die zo leeg was.”

“Ik heb zijn koelkast schoongemaakt en ben vertrokken toen mijn shift erop zat, maar toen ik in mijn auto stapte wist ik dat ik niet naar huis kon gaan.” In plaats daarvan ging Amanda naar de supermarkt, waar ze haar kar vol laadde met boodschappen voor de man.

“Er zijn zoveel mensen die het slechter hebben dan wij. Ik heb mijn ogen geopend en realiseerde me dat ik moest stoppen met zo kwaad te zijn om wat ik niet heb en moet beginnen appreciëren wat ik wel heb”, besluit Amanda op Facebook.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer