© Luik Natie

Natiebaas overlijdt bij arbeidsongeval

In het havenbedrijf Luik Natie in Kallo is een dodelijk arbeidsongeval gebeurd. De 47-jarige Dirk De Smet uit Tisselt (Willebroek) maakte er vorige week vrijdag een val van acht meter, en overleed maandag in het ziekenhuis.

JaTi

De Smet, die van Tisselt was maar in Kapelle-op-den-Bos woonde, was natiebaas bij het transportbedrijf. Volgens Het Laatste Nieuws wilde hij een ijspegel weghalen in een diepvriesmagazijn, maar kwam hij daarbij ten val. De man viel acht meter naar beneden en kwam op zijn rug terecht. Hij brak zijn ruggenwervel en liep een zware schedelbreuk op. De Smet werd overgebracht naar het Stuivenbergziekenhuis, maar daar bezweek hij maandag aan zijn verwondingen.

“Vandaag verliezen wij een van onze stuwende krachten”, klinkt het in een korte boodschap op de website van Luik Natie. “Dirk was een voorbeeld van levenslust en enthousiasme voor zijn omgeving en collega’s. Luik Natie, zijn bestuurders en personeelsleden wensen zijn familie en vrienden veel sterkte in deze moeilijke momenten.”

De uitvaartplechtigheid vindt zaterdag om 10 uur plaats in de Sint-Niklaaskerk in Kapelle-op-den-Bos.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER