© Chris VAN ROMPAEY

Verplicht online reserveren bij Kinderopvang Kadee

Vanaf volgend schooljaar moeten ouders bij Kinderopvang Kadee vooraf online inschrijven.

Chris Van Rompaey

“Het nieuw systeem van inschrijven komt er in de eerste plaats om de veiligheid van de kinderen te garanderen”, benadrukt schepen van Kinderopvang Rik Verwaest (N-VA). “Zo weten we vooraf welke kinderen wanneer opgevangen worden. Daarnaast kan ook de werkplanning van het personeel beter afgestemd worden op het aantal op te vangen kinderen en worden ouders aangemoedigd om op een bewuste manier opvang te reserveren en betalen wanneer het echt nodig is.”

“Om de overgang naar deze nieuwe werking zo vlot mogelijk te laten verlopen, nodigen we alle ouders die volgend schooljaar gebruik willen maken van Kinderopvang Kadee uit om tijdig, tussen 1 juli en 5 september, opnieuw langs te komen in Jeugdcentrum Moevement. Alle ouders ontvangen hierover nog een brief met info.”

“Tijdens dit bezoek aan het jeugdcentrum brengen onze medewerkers een aantal zaken meteen in orde voor het nieuwe schooljaar, zoals de registratie van de kinderen en de aankoop van de M-pas. De ouders krijgen er ook een login en alle informatie om daarna online te reserveren bij de kinderopvang.”

Info: 03 480 36 30, www.kinderopvangkadee.be

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER