Optreden Sean Paul geannuleerd: 'Artiest weet van niets, dit is bedrog'

© BELGA

Het platenlabel Warner Music ontkent dat de populaire Jamaicaanse zanger Sean Paul vrijdag komt optreden in zaal ‘La Bodega’ in Molenbeek. ‘Dit is bedrog’, zegt Melissa Janssens. De organisatoren zeggen wel een contract getekend te hebben.

Guy Stevens

3.000 mensen werden uitgenodigd in de Molenbeekse concertzaal ‘La Bodega’. Ze zouden er op vrijdag 25 april kunnen genieten van een optreden van Sean Paul, de Jamaicaanse zanger van liedjes als Get Busy, Temperature en Get 2 Luv U. Zouden, want het platenlabel van de artiest ontkent dat nu.

‘Dit is gewoon bedrog’, zegt Melissa Janssens, promotieverantwoordelijke van Warner Music Benelux. ‘Ook het management van Sean Paul weet niets van dat evenement.’

De organisator zegt wel degelijk een contract getekend te hebben voor het optreden. ‘Met een man die beweert in te staan voor de Europese tournee van de zanger’, klinkt het, maar gegevens wilde hij niet geven. Ook over het aantal verkochte tickets of de manier waarop mensen hun geld kunnen terugkrijgen, wilde de organisator niets zeggen. ‘Mensen die een ticket gekocht hebben, weten waar ze dat gedaan hebben. Als ze hun geld terug willen, moeten ze daar maar naartoe gaan.’

Het evenement op Facebook werd inmiddels geannuleerd, dus een optreden komt er zeker niet. Als reden haalt de organisatie een ‘misverstand’ aan.

Tot een klacht van Warner Msuci komt het niet. Het label benadrukt bovendien dat het niet de eerste keer is dat zoiets gebeurd is.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer

Meest Gelezen