© Sven Van Haezendonck

© Sven Van Haezendonck

© Sven Van Haezendonck

© GvA

1 / 4
thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null

Clans vormen erehaag voor verongelukte trucker (32)

In Mechelen is donderdagvoormiddag op een indrukwekkende en emotionele manier afscheid genomen van Tom Aertgeerts (32), de trucker uit Muizen die vorige week in Antwerpen verongelukte. Hij laat een vrouw en twee kinderen achter.

Sven Van Haezendonck

Clans uit heel het land en zelfs Nederland vormden aan de aula van de stedelijke begraafplaats een erehaag, terwijl vrienden van de Mc Freedom Clan zijn kist droegen. Tom Aertgeerts was in dienst bij Van Dievel Transport. Ook op woensdag 22 oktober vertrok hij zoals iedere ochtend om vijf na vijf naar zijn werk. Maar de rit die hij die bewuste dag begon, zou nooit meer eindigen.

In Antwerpen-Linkeroever, iets voor de Kennedytunnel, reed hij met zijn vrachtwagen in op het voertuig van een Nederlandse collega voor hem. Tom had geen schijn van kans en stierf ter plaatse. “Die luttele seconden waar niemand aan durft te denken. Een stuk betekenisloos asfalt, vanaf toen die ene geladen plek”, zei humanistisch-vrijzinnig consulent Peter Egberghs van het huisvandeMens Mechelen.

Lees meer in de weekendkrant van Gazet van Mechelen van 31 oktober en 1 november.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER