© Joren De Weerdt

© GVA

1 / 2
thumbnail: null
thumbnail: null

Zus en nicht proberen gestolen wagen terug te verdienen

Toen zijn droomauto gestolen werd, zat Kesselaar Kenneth Sysmans in zak en as. Zijn familie blijft niet bij de pakken zitten en wil zoveel mogelijk geld inzamelen voor een nieuwe auto voor Kenneth. 

Bert Provoost

De 27-jarige dakwerker rijdt al vijf jaar met zijn droomauto: een witte BMW 320D Coupé. Maar bijna twee weken geleden ging zijn droomauto in rook op. “Bij een filmmarathon van Fast & Furious in Kinepolis Antwerpen werd zijn wagen gestolen van de Decathlon-parking. Na zeventien uur film kijken, vond Kenneth zijn wagen niet meer waar hij hem had gezet.

Zijn zus Sally en nicht Mariska weten hoeveel de auto voor Kenneth betekent. “Hij zit er echt van in de put. Deze auto betekent echt veel voor hem en al zijn spaarcenten waar hij zo hard voor heeft gewerkt, zitten in de auto. Om hem te helpen loopt er nu een crowdfundingactie op het internet. Mensen kunnen via de website een al dan niet anonieme schenking doen”, zegt Mariska, die er zelf ook bij was op de nacht van de diefstal. Ook hebben de twee al wafeltjes verkocht aan vrienden en sympathisanten.

www.worldofcrowdfunding.com/you-dont-steal-car-you-earn-car

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER