© HBO

Komt geliefd personage uit ‘Game of Thrones’ terug als een White Walker?

Op het nieuwe seizoen van ‘Game of Thrones’ moeten we nog meer dan twee maanden wachten, maar naar goede gewoonte wordt er al druk gespeculeerd over de verhaallijn. Het nieuwste vermoeden? Een van de meest geliefde personages uit de reeks komt terug als een White Walker.

nadb

Een interview met de Belfast Telegraph deed het vermoeden groeien bij de fans. Acteur Kristian Nairn antwoordde namelijk heel raadselachtig op de vraag of zijn personage Hodor ooit nog te zien zal zijn in ‘Game of Thrones’. Als een slechte versie van zichzelf misschien?

“Als een fan weet ik niet of ik dat leuk zou vinden, maar als acteur zou het fantastisch zijn om zoiets te spelen”, zei Kristian Nairn. “Misschien is hij helemaal niet dood. Misschien loopt hij gewoon ergens op het platteland bessen te eten zoals een grizzlybeer.”

© HBO

Of zou hij eerder rondlopen als een White Walker? “Ik ga daar gewoon ‘neen’ op antwoorden, maar het is mogelijk dat ik lieg. Ik kan daar niks over vertellen. Ik heb eerder al eens per ongeluk dingen verklapt en sindsdien heb ik mijn lesje wel geleerd.”

Meteen na zijn laatste scène deed de acteur al heel raadselachtig over zijn ‘dood’. “Het interessante is dat het een open einde is. Je ziet hem niet echt sterven. Dat wordt gewoon gesuggereerd. Dus wie weet... Misschien is hij ontsnapt of komt hij terug als een White Walker”, zei hij toen.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER