© rr

© rr

© rr

© rr

© rr

1 / 5
thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null

Onderwijscentrum Moretus beleeft een bijzondere week

De leerlingen van Moretus hebben een boeiende week achter de rug. Het klassiek lessenpatroon werd doorgebroken en vervangen door allerlei activiteiten.

Marc Wouters

De latinisten van het eerste en het tweede jaar bezochten het Archeon en werden ondergedompeld in Romeinse sferen. Een allesbehalve saaie dag. In de afdeling 4 Office & Retial assistant wordt de nadruk gelegd op het aanleren van pc programma’s in functie van de administratie. Niet de voorbije week. De leerlingen kregen uitleg over Fair Trade- en wereldwinkelproducten. Het verschil werd niet alleen in woorden toegelicht, maar ook in smaak geproefd.

Op sportief vlak weerden de jongeren zich op het provinciaal tornooi. Ze behaalden goud en mogen zich op Vlaams niveau gaan meten. Voor een aantal scholieren was het toch even schrikken tijdens de les biologie. Een reptiel op bezoek gebeurt niet iedere week.

Op woensdag 10 mei lopen leerlingen uit het eerste en tweede jaar de Moretus Run. Van 14u tot 17u houdt de campus middenschool, Oordersewg 8, opendeur.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER