Slechts een training en zonder zieke Di Lallo

De Antwerpkern trainde in plaats van de geplande dubbele sessie slechts een keer. De reden lag voor de hand, want donderdag in de loop van de dag bestond de mogelijkheid nog dat de Great Old zijn bekerpartij thuis tegen Seraing al zaterdag zou afwerken.

STDR

Antwerpcoach Richard Stricker nam dus liever het zekere voor het onzekere om overbelasting te vermijden en trok enkel naar Sportoase in Brasschaat, waar de kern een ochtendtraining in zaal afwerkte. Di Lallo meldde zich wel op de club maar trok verplicht want ziek weer huiswaarts. Lépicier (achillespees) hield het bij fietsen en verzorging.

Huysmans ondervond hinder aan het scheenbeen, maar diens beschikbaarheid als bankzitter komt niet in het gedrang. Martens (verrekking heupbuiger) moest nog rusten en kreeg behandeling. Omolo is klaar om nu dinsdag tegen Seraing zijn eerste speelminuten in weken af te werken.

Volgende zondag op het veld van Aalst moet de Keniaan eindelijk de langdurig geblesseerde De Decker voltijds komen aflossen. Of Brondeel straks omwille van zijn rode kaart afgelopen zondag wordt geschorst, hangt af van de KBVB en wanneer die de Antwerpdoelman op het matje zal roepen. Vrijdag en zaterdag traint Antwerp enkel voor de middag.