© Neel Vermeiren

Animatie tijdens Coda barbecue

Kinderen zijn tijdens de barbecue ook meer dan welkom. Er is allerhande animatie voor jong en oud.

Neel Vermeiren

Leuke kinderanimatie en diverse attracties zijn tijdens deze editie meer dan ooit voorzien. Naast de springkastelen, de paardenkoetsen, de kinderschmink en dans- en muziekoptredens, kan men de demonstraties volgen van de schapen- en eendendrijver met herdershonden. Dit jaar brengt de Jeugddrumband van harmonie Concordia enkele muzikale intermezzi en dansen de linedancers van Country Spirit. Tijdens deze BBQ zal er een grootse doortocht zijn van BREK (Bewaarders Rollend Erfgoed Kempen) die hun opwachting maken met een 50-tal authentieke oldtimer tractoren. Tussendoor speelt de G&G-band Buena Vista Social Club Style muziek en zorgt een mooi draaiorgeltje voor de nodige sfeer.

Bij een informatiestand kan men bovendien steeds de nodige uitleg krijgen over CODA, het Pilootproject en de vrijwilligerswerking.

Praktisch:

Prijs: 15 euro volwassenen en 10 euro kinderen : BBQ, inclusief groentebuffet en dessert. KBC stelt betaalterminal ter beschikking zodat er ook met creditcards kan betaald worden. Vooraf inschrijven is NIET nodig.

Informatie : CODA vzw. [palliatieve zorg] Bredabaan 743 te 2990 Wuustwezel. BBQ-lijn: 0470.658.541 - e-mail : bbqcoda@gmail.com

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER