De foutste bikinitrends voor volgende zomer

© *

Miami was afgelopen week het decor voor Fashion Week Swim, een door Mercedez Benz gesponsorde parade van billen, badpakken en bikini’s. Tijdens de shows werd soms weinig subtiele badmode voor 2015 met veel bravoure getoond, maar u denkt toch best twee keer na voor u zich door deze trends laat inspireren.

tib

Over the top

Een strak gesneden badpak is zó 2014: volgende zomer kan het niet op qua rushes, versiering en haakwerk. Dat de andere strandgangers je zullen vragen of de bikini al water gehad heeft en of je al lang op ballet zit, moet je er wel bij nemen.

Lintjes overal

Een beetje meer stof mag er wel aan, moeten sommige ontwerpers gedacht hebben. Dus dienen lintjes volgende zomer niet enkel om broekjes en bovenstukjes op hun plaats te houden, maar mogen ze ook het middenrif versieren. Probeer daar maar eens mee te zonnen zonder strepen.

Cut-outs

Een badpak hoeft niet langer één te zijn: ter hoogte van heupen en buik worden er stukken weggesneden zodat het lichaam in al zijn glorie getoond kan worden. Precies daar wringt het schoentje: deze pakjes zijn toch vooral mooi bij modellen die de dag doorkomen met twee blaadjes sla en vierhonderd sit-ups.

Mini

Veel bling-bling, weinig stof: in deze bikini's kan je prima je nieuwste r&b-dansjes demonstreren. Maar verwacht niet dat ze alles ook netjes blijven bedekken wanneer er een stevige golf aankomt.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer