© BFM

© BFM

© BFM

1 / 3
thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null

Bestuurster (70) gewond bij spectaculair verkeersongeval

In de Heistraat, in het centrum van Wilrijk, is het maandagavond tot een spectaculair verkeersongeval gekomen. Een 70-jarige vrouw raakte gewond.

sare

De bestuurster van een Mazda verliet haar parkeerplaats en wilde omkeren. De bestuurder van een tweede wagen, die in de richting van de Bist reed, hield halt om de dame het manoeuvre te laten uitvoeren. De bestuurder van de derde wagen, die in de tegenovergestelde richting reed, merkte dat te laat op en knalde tegen de Mazda en vervolgens tegen de wachtende BMW. De Mazda kwam door de klap op zijn linkerzijde terecht en de bestuurster, een 70-jarige vrouw uit Hove, zat gekneld in haar voertuig.

Ze moest door de brandweer uit haar auto bevrijd worden en werd naar het UZA gebracht voor verzorging. Het slachtoffer verkeerde niet in levensgevaar, maar werd toch enkele dagen in het ziekenhuis opgenomen.

De bestuurder van de derde wagen, een 25-jarige man uit Wilrijk, legde een positieve ademtest af. Zijn rijbewijs werd voor 15 dagen ingetrokken. Ook hij werd lichtgewond, net zoals de bestuurder van de BMW en diens passagier.

De Heistraat was een tijdlang afgesloten in beide richtingen, het verkeer, ook de bussen van vervoersmaatschappij De Lijn, werd omgeleid om de brandweermannen hun werk te laten doen.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER