© Belga

Na de veertiende speeldag in de Serie A is het Napoli van Dries Mertens de nieuwe leider na winst in de topper tegen Internazionale.

vermi

Nog geen Dries Mertens bij Napoli, dat leider Internazionale ontving.

Higuain was de man van de match: hij opende al na twee minuten de score voor de thuisploeg met een ahrde knale en maakte er in de 62ste minuut 2-0 van nadat hij niet van de bal te zetten was. Ljajic maakte amper vijf minuten later nog wel de aansluitingstreffer maar verder kwam Inter niet meer want in het specutaculaire slot trapten Jovetic en Miranda nog tegen de paal: 2-1.

De bezoekers speelden de ganse tweede helft met tien man na de rode kaart van de Japanner Nagatomo (2xgeel) vlak voor rust.

Yuto Nagatomo Brutal Faul and Red Card - Napoli... par zidanekrisz

Eerder op de avond geraakt Fiorentina niet voorbij Sassuolo (1-1), waardoor Napoli de neiuwe leider wordt met 31 punten gevolgd door Inter (30), Fiorentina (29) en AS Roma (27).