Belgisch model met maatje meer dient haters van antwoord

Marianne Nykjaer is een Belgisch model met een maatje meer. Toen ze afgelopen maandag naar de fitness ging, werd ze uitgelachen door twee jongens. De brunette geeft de twee lik op stuk in een open brief op haar website.

vwh

Toen Marianne de twee jongens zag wijzen en lachen, zette ze haar muziek uit zodat ze kon horen wat er zo grappig was. “Leggings zouden illegaal moeten zijn. Het ziet er niet uit. Ze zouden ineens ook lelijke mensen moeten verbieden in de fitness”, zeiden de twee jongens.

“Beste jongens”, zo begint het model haar open brief op haar persoonlijke site . “Ik voelde me behoorlijk mooi en goed, tot wanneer ik jullie bezig hoorde. Nu ben ik erg verdrietig”, staat er.

“Verdrietig omdat jullie niet over het intellect beschikken om te beseffen dat spiegels niet alleen bestaan om jullie biceps te bewonderen, maar dat andere mensen jullie er ook in kunnen zien. Verdrietig omdat jullie het emotionele equivalent hebben van een theelepel. Verdrietig omdat jullie schijnbaar niet tevreden zijn met jullie eigen lichamen en de nood voelen om dat van anderen af te breken. Verdrietig in de plaats van jullie moeders, die wellicht denken dat ze een vriendelijke en keurige jongeman hebben opgevoed. Verdrietig in de plaats van de meisjes die jullie ooit graag zullen zien en de dochters die jullie misschien zal opvoeden”, schrijft ze.

Ze voegt eraan toe dat ze niet verdrietig is over zichzelf. “Ik ben een behoorlijk fantastisch mens”, staat er. Tot slot heeft ze nog een extra boodschap voor het duo.

“Beste jongens, ik hoop dat jullie beseffen dat jullie gedrag geen impact heeft op wat ik wil dragen. Hierin voel ik me comfortabel, dus dit is wat ik zal dragen. Hoe ik eruit zie tijdens het sporten zijn jullie zaken niet. Dus wanneer mijn legging jullie uitzicht de volgende keer verstoort, gelieve dan in jullie mening te stikken. Ik hoop dat jullie op een dag mensen zullen waarderen op basis van hun goed hart, niet op basis van hun kont in een legging. Liefs, ik.”

 

A photo posted by Marianne Nykjaer (@mariannenykjaer) on

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer