Samson & Gert in Sportpaleis na twee dagen al uitverkocht

© BELGAIMAGE

Slecht nieuws voor Samson & Gert-fans die tot dit weekend gewacht hebben om hun tickets voor ‘Throwback Thursday in het Sportpladijs’ te bestellen. Alle 16.000 kaartjes voor het Antwerpse optreden van het olijke duo zijn intussen de deur uit. Fans kunnen zich wel nog inschrijven voor de wachtlijst.

ehu

De aankondiging sloeg donderdag in als een bom: Ketnet wordt dit jaar 20 jaar en plant samen met Studio 100 een groots muzikaal verjaardagsfeest op donderdag 30 november: ‘Throwback Thursday in het Sportpladijs’. Voor één keer niet voor kinderen, maar wel voor de Ketnetters van toen, nu jongvolwassenen.

Samson en Gert, die zelfs na twintig jaar nog steeds een vaste waarde zijn bij Ketnet, zullen er al hun grote hits brengen en ook voormalige Ketnet-gezichten Steven Van Herreweghe en Sofie Van Moll zijn van de partij. Voor twintigers van vandaag dus één avond om schaamteloos hun jeugd opnieuw te beleven, al moest je er snel bij zijn: in minder dan twee dagen tijd waren de 16.000 tickets de deur uit.

Klik hier om je in te schrijven op de wachtlijst.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer

Meest Gelezen