© Jean Verlaek

Sportkamp bij TTK Herckenrode

Meer dan 30 jongens en meisjes namen deel aan het sportkamp tafeltennis in de tafeltennishal van TTK Herckenrode Tuilt-Kuringen. Het sportkamp tafeltennis is een jaarlijks terugkerend evenement, dat georganiseerd wordt door de tafeltennisclub Herckenrode, in samenwerking met de Stedelijke Sportdienst van Hasselt.

Jean Verlaek

Ze waren met velen, de jongens en meisjes in de ouderdom van 8 tot 12 jaar, die deelnamen aan het sportkamp tafeltennis in de lokalen van de tafeltennisclub Herckenrode in Tuilt.

Niet alleen werden er tijdens vijf heerlijk zomerse dagen de beginselen van het tafeltennis aangeleerd, ook buiten werden er verschillende activiteiten georganiseerd.

Op de vijfde dag werd er een heus tafeltennistornooi op poten gezet, waar men de geleerde tafeltennisslagen in de praktijk kon brengen in echte wedstrijden.

Tafeltennisclub Herckenrode geeft in de maand september gratis tafeltennisinitiatie aan jongens en meisjes vanaf 6 jaar.

De gratis lessen tafeltennis starten op zaterdag 3 september om 11 uur en verder elke woensdag van 18u30 tot 20u en elke zaterdag van 11 uur tot 12 uur.

Eveneens start de club op 3 september om 10 uur tot 11 uur voor het vierde jaar op rij haar sessie multimove , zijnde een bewegingsvorm voor kleine kinderen vanaf 3 jaar tot en met 8 jaar.Iedereen van harte welkom

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer