© Eric Dupain

© Eric Dupain

© Eric Dupain

© Eric Dupain

© Eric Dupain

thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null

Borgloon feest voor het goede doel

Aanstaande zaterdag wordt in Borgloon voor de achtste keer Borgloon Feest georganiseerd. Jean-Paul Thewis, zaakvoerder van RG Immo NV, en Mark Smeers, zaakvoerder juwelen Smeers en optiek Smeers, hebben ook nu weer een rist van artiesten weten te strikken met als ‘headliner’ Domino.

Eric Dupain

Optredens voor jong en oud, een frisse pint, een leuke babbel en lekker swingen en meezingen zijn de ingrediënten van ‘Borgloon Feest’. “We zijn bijzonder fier dat we er dit jaar opnieuw in geslaagd zijn om een mooie affiche samen te stellen”, zegt Jean-Paul Thewis. “Dit lijkt mij de perfecte afsluiter van de grote vakantie. Nog één keer met zijn allen feesten om volgende week opnieuw voluit de professionele draad op te nemen of, voor wat de schoolgaande jeugd betreft, opnieuw plaats te nemen op de schoolbanken. Net als de voorgaande jaren is ook nu de inkom volledig gratis.”

De opbrengst van Borgloon Feest gaat traditiegetrouw naar een goed doel. “De voorbije twee edities waren bijzonder succesvol en daarom mogen we zaterdagavond drie organisaties gelukkig maken”, zegt Mark Smeers. “Dhr Luc Meekers, directeur van VBS Nieuwland Borgloon ontvangt een cheque net als Katrien Fias, beheerder van het internaat MPI de Dageraad Kortessem. De derde persoon die we zeer gelukkig gaan maken is Nathalie Colmonts die een jaar geleden afscheid moest nemen van haar echtgenoot Danny Spytkowski. Nathalie zet zich al jaren in voor Kom op tegen Kanker en fietste enkele maanden geleden de volle 1.000 kilometer voor Kom op tegen Kanker. Ook zij krijgt een cheque overhandigd.”

Afspraak zaterdagavond vanaf 20 uur in zaal Nieuwland in Borgloon.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer