Is dit schattig meisje het jongste Instagrammodel?

© Instagram

Valentina Capri is nog maar twee jaar en toch al een ster op Instagram. Het Australische meisje wordt door mama Hayley Berlingeri in de schattigste outfits gestopt en verzamelde daarmee heel wat fans en volgers. De fashionista is niet de enige onder de kleine en modebewuste Instagramsterren, maar zeker en vast een van de jongste.

flb

Toen mama Hayley Berlingeri een Instagramprofiel opmaakte voor haar dochter was het nooit haar bedoeling om de kiekjes met meer mensen te delen dan enkel familieleden, maar het werd al snel een succesverhaal met bijna 300.000 volgers. Hayley, in het echte leven lerares, geeft toe dat ze er een aardige cent mee bijverdient. "We ontvangen dagelijks tot zeven pakketten met kleding waar mensen ons voor willen betalen als Valentina het draagt op een foto. Soms krijgen we daar tot 250 euro per foto voor."

Dat succesverhaal werd er uiteindelijk wel een met een duister randje. Alles liep goed tot de account een half jaar geleden werd gehackt en het kleine meisje zo duizenden volgers kwijtspeelde. Maar dat was nog niet het ergste, de hacker kwam in het bezit van alle gegevens van mama Hayley en liet bovendien weten dat hij Valentina haatte en haar wou ontvoeren. Er is nu echter al een nieuw profiel aangemaakt volgens dezelfde formule: plaatsjes van de schattige Valentina in allerlei mooie modecreaties.

 

Happy little chappy! ?? Top @bandeauxbaby Bloomers @_ava_loves Headwrap @marijamita #kidzfashion

Een foto die door sweetlittlestory is geplaatst op

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer