Drukke dagen bij RC Wetteren en GTC Gavere

Afgelopen weekend ging het tornooi van Racing Wetteren van start. Maar liefst 197 spelers schreven zich in. Vandaag worden de achtste en de kwartfinales afgewerkt, komende zondag worden de finales gespeeld.

tdb

Bij de Vrouwen 2 komt Ella Vierendeels van TC Hof Ter Burst in actie tegen Astrid Holvoet van TC Madison, zij spelen voor een plaats in de kwartfinale. Voor Ella Vierendeels is het seizoen nu al een voltreffer met vier tornooizeges. Eerder deze week won ze ook de finale van TC Reinaert. Bij de Vrouwen 3 staat Ella op een vierde plaats.

Pieter-Jan Kellens van TC Park Ronse speelt de kwartfinale tegen Bert De Roo van TC Denderleeuw. In theorie beschikt Bert De Roo over de beste papieren om door te stoten naar de halve finale, maar Pieter-Jan Kellens heeft deze zomer al enkele sterke wedstrijden gespeeld, dus het kan een erg spannende kwartfinale worden.

Bij de Mannen 6 speelt Karel De Jaegere en thuiswedstrijd, de speler van Racing Wetteren speelt voor een plaats in de kwartfinales, maar daarvoor zal hij eerst Erwin Muller moeten verslaan.

Gisteren ging het tornooi van GTC Gavere van start, ook daar zullen het drukke weken worden met 189 inschrijvingen. Vandaag starten de wedstrijden om 14.30 uur. Het is uitkijken naar Karen De Man bij de Vrouwen 4: de speelster van GTC Gavere speelt de achtste finale tegen Linde Van Cauwenberghe. Om 16 uur spelen de Mannen 2 hun dubbelwedstrijd voor een plaats in de kwartfinales.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus