© Instagram

© Instagram

© Instagram

thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null

Coach vindt speelster 'te knap' voor volleybalploeg

De Kazachse Sabina Altynbekova staat in het oog van een storm, maar de volleybalspeelster kan daar zelf bitter weinig aan doen... Volgens de bondscoach van de Kazachse nationale ploeg is ze namelijk te knap, en zorgt de heisa om de schoonheid voor 'te veel afleiding' tijdens het Aziatisch kampioenschap in Taiwan. Foto's en video's van het 17-jarige meisje gingen razendsnel viraal op het internet, zo werd een video van één van haar wedstrijden op een week tijd door 900.000 YouTube-kijkers bekeken.

jvh

Altynbekova was eerst nog geflatteerd door de aandacht, maar de heisa wordt haar nu allemaal te veel: 'Ik wil me concentreren op volleybal en bekend worden om mijn talent, niet om mijn uiterlijk. Ze vroeg dan ook aan haar fans om geen fanpagina's meer over haar te maken via sociale media.

Ook bondscoach Nurlan Sadikov, is niet onverdeeld gelukkig met alle aandacht voor één van zijn speelsters: 'Het is onmogelijk om zo te werken. Het publiek doet alsof er maar één speelster bestaat. Dit zorgt voor te veel afleiding.'

Bekijk Altynbekova hier in actie:

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer