© Photo News

Geen verrassingen in Brugse selectie voor topper tegen AA Gent

Michel Preud’homme heeft zijn selectie bekend gemaakt voor de topper tegen AA Gent. In de 22-koppige kern van Club Brugge zit ook Davy De fauw, die onzeker is met een buikspierblessure

dmm

Jupiler Pro League op Sportwereld.be

Davy De fauw liep donderdag een blessure aan de hogere buikspieren op. De rechtsachter is twijfelachtig voor de wedstrijd van morgen. Doordat ook Thomas Meunier buiten strijd is, moet Michel Preud’homme bij afwezigheid van De fauw met een experimentele rechtsachter spelen. Gato Silva en Storm speelden daar al eerder.

De Club-trainer kondigde aan dat hij sowieso enkele spelers wil laten rusten omdat ze niet meer fris genoeg zijn. Het betreft wellicht De Sutter en Izquierdo. Zo is het zeker dat ook Storm, als rechtsachter of als flankaanvaller, weer aan de wedstrijd zal beginnen terwijl het in de Ghelamco Arena de beurt is aan Oulare om te starten. De Sutter zit op de bank. Claudemir kan ook in het elftal komen. Victor Vazquez is nu wel fit genoeg voor een basisplaats.

Doelmannen: Mathew Ryan, Sokratis Dioudis, Vladan Kujovic

Verdedigers: Davy De fauw, Oscar Duarte, Stefano Denswil, Laurens De Bock, Brandon Mechele,Dario van den Buijs

Middenvelders: Timmy Simons, Francisco Silva, Claudemir, Ruud Vormer, Victor Vazquez, Sander Coopman, Yannick Reuten

Aanvallers: Lior Refaelov, Tom De Sutter, José Izquierdo, Nikola Storm, Tuur Dierckx, Obbi Oulare

Bekijk hier de selectie van AA Gent.

Moses Simon zit toch in (ruime) selectie voor match tegen Club Brugge

© Photo News

Speelt AA Gent een pokerspelletje voor de levensbelangrijke wedstrijd tegen Club Brugge? De jonge Nigeriaan gaf deze week nog verstek voor een training omdat zijn enkelblessure nog niet volledig hersteld is, maar zit wél in de 21-koppige selectie voor de wedstrijd zondag. Als basisspeler of als supersub? Dat valt nog af te wachten.

Jupiler Pro League op Sportwereld.be

Ook Serge Tabekou zit opnieuw in de selectie. De jongeling van AA Gent krijgt zo opnieuw het vertrouwen na zijn goede invalbeurt tegen Standard vorige speeldag. De Israëliër Kenny Saïef ontbreekt bij de Buffalo’s.

AA Gent: Sels, Vitas, Rafinha, Depoitre, Neto, Raman, Poletanovic, Kums, Van Der Bruggen, Dejaegere, Siskovski, Asare, Tabekou, Nielsen, Vandenbussche, Simon, Pedersen, Foket, Gershon, Soumahoro, Milicevic

Aangeboden door onze partners
Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer