© rr

Verjaardag van Nina (6) eindigt in dikke tranen na verlies van ‘roze vriend’

Nina De Brauwer uit Merksem werd donderdag 6 jaar en had een geweldig verjaardagsfeest met haar nichtjes en neefjes in een zonovergoten park van Brasschaat. De mooie dag eindigde echter in een groot kinderdrama nadat Nina haar allerliefste knuffel, genaamd ‘roze vriend’, kwijtspeelde. Een urenlange zoektocht leverde tot nog toe geen resultaat op.

joro

Nina werd donderdag 25 mei zes jaar en dat werd gevierd met feesttaart en drankjes in de speeltuin van De Melkerij in het park van Brasschaat. Zoals altijd en overal had Nina haar ‘roze vriend’ bij zich, haar steun en toeverlaat vanaf haar geboorte. Thuisgekomen besefte het meisje dat haar knuffel spoorloos was, waardoor de fijne dag eindigde in groot verdriet en tranen.

Ouders Karen en Kris gingen daags nadien verwoed op zoek in De Melkerij en stapten de hele weg die ze daags voordien aflegden in het park van Brasschaat nog eens. Zonder resultaat. Een oproep op Facebook zorgde ook nog niet voor de verlossing.

‘Roze vriend’ is een soort handpopje, een zacht lapje met daarop het hoofd van een konijntje. De knuffel heet officieel Doudou Bibou en is van het merk Nattou.

Nina, twee jaar geleden met haar ‘roze vriend’:

OPROEP

Hebt u ‘roze vriend’ toevallig aangetroffen, vermoedelijk ergens in het park van Brasschaat? Laat het ons dan weten via onderstaand oproepformulier. U kan een klein meisje een van de meest gelukkige dagen van haar leven bezorgen.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER