Gent en Standard akkoord over Raman

© BELGA

Standard heeft twee dagen van intensief onderhandelen over een definitieve overgang van Benito Raman met succes afgerond. Gisteren werd met AA Gent een akkoord bereikt op clubniveau. Naar verluidt zouden de Buffalo’s zich tevreden stellen met een transfersom van iets minder dan 1 miljoen euro. De Rouches willen er vandaag ook helemaal uit geraken met de speler, wat in principe geen probleem mag zijn.

vdm, ssg, bfa

Standard heeft al langer interesse in Raman, maar zag afgelopen winter nog een bod van 1,5 miljoen euro geweigerd door AA Gent, dat toen minstens het dubbele wilde. Maar toen Lokeren afgelopen weekend het offensief opende voor de 21-jarige spits, was Standard er als de kippen bij. Hoewel de Rouches al goed bezet zijn in het aanvallende compartiment, wilden ze er absoluut nog een type-Raman bij: een spits met diepgang.

De intensieve onderhandelingen hebben tot een akkoord met AA Gent geleid voor naar verluidt iets minder dan 1 miljoen euro. Een definitief akkoord met de speler was er gisteren nog niet, maar Standard wil dat vandaag in orde brengen. Raman zou dan ook meteen zijn medische tests afleggen. Dat het gisteren nog niet zover kwam, had met de timing te maken en interesse van nog andere clubs, waar de entourage van Raman misschien nog eens het oor te luisteren wilde leggen.

Aangeboden door onze partners

HOOFDPUNTEN

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer

Meest Gelezen