© FC Den Bosch

Berchem Sport haalt Bruno Appels terug uit Nederland

Net voor de eerste bijeenkomst van de spelersgroep donderdagavond kon Berchem Sport nog een transfer afronden. Met Bruno Appels, een doelman die hoofdzakelijk in Nederland actief is geweest, bereikte de club een akkoord voor één jaar. De kern lijkt hiermee compleet te zijn.

Kristof Somers

Aan het eind van vorig seizoen nam Berchem afscheid van Kristof Sulmon en Ruben Smet. Tot donderdagavond stond daar enkel de komst van Frederic Ledent tegenover, zodat sportief manager Marc De Mulder de markt bleef afspeuren naar een (eerste) doelman.

Met Bruno Appels diende zich al vrij snel een opportuniteit aan. De 27-jarige Turnhoutenaar, die op een half jaar bij Verbroedering Geel na zijn hele carrière in Nederland speelde, was einde contract bij zijn club FC Den Bosch en kiest dus nu voor Berchem Sport."Het begon te kriebelen om weer in België te voetballen", zei Appels in een eerste reactie. "Toen Berchem met een voorstel kwam, waren we er snel uit." Appels is aanwinst nummer negen voor Berchem Sport, dat op 16 juli de voorbereiding op het nieuwe seizoen begint.

MEER OVER Berchem Sport

Aangeboden door onze partners

MEER OVER VOETBAL