© BELGA

Pairi Daiza: “Te druk in het park, beste bezoekers, blijf vandaag weg”

Het mooie weer en de vrije dag heeft niet alleen veel dagjestoeristen naar de zee gelokt, ook dierenpark Pairi Daiza kreunt onder de drukte. De parking is al volzet en ook in het park zelf is het bijzonder druk. Zo erg dat het dierenpark bezoekers vraagt om donderdagnamiddag niet meer te komen.

kidr

De drukke situatie in Pairi Daiza moet geen verrassing heten. Donderdagochtend was het op de weg richting Brugelette al meer dan anderhalf uur aanschuiven richting het dierenpark, wat er al op wees dat het bijzonder druk beloofde te worden. En die vrees werd werkelijkheid. “De parking is volledig volzet, enkel mensen die te voet binnenkomen, kunnen nog het park binnen”, vertelde de woordvoerster van het park aan Radio 1.

Al vraagt het park bezoekers om donderdagmiddag weg te blijven. “Mensen die nog onderweg zijn of in de namiddag wilden komen, vragen we om rechtsomkeert te maken. Voor het comfort van iedereen, zowel de mensen als de dieren, vragen we om op een andere dag terug te komen of de streek te verkennen”, klinkt het.

Het park zal uitzonderlijk open blijven tot 20u ’s avonds.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer