Nog geen uitspraak in licentiezaak Antwerp

© Kris Claeyé

© Kris Claeyé

1 / 2
thumbnail: null
thumbnail: null

De licentiecommissie heeft nog geen uitspraak gedaan in het dossier Antwerp. Een delegatie van de tweedeklasser verdedigde bijna anderhalf uur lang hun aanvraag, maar na afloop wenste niemand commentaar te geven. “We willen de uitspraak van de licentiecommissie niet beïnvloeden, dus nu wachten we gewoon dat oordeel af”, zei secretaris Paul Bistiaux bij het buitengaan. Volgens de planning maakt de commissie eind deze week, begin volgende week haar definitieve beslissing bekend.

SARE/PEGO

Rond half vier was het Antwerpbestuur aangekomen in de gebouwen van de voetbalbond om het licentiedossier van de club te verdedigen. Opvallend: naast voorzitter Jan Michel, bestuurder Gunther Hofmans en secretaris Paul Bistiaux was ook kandidaat-overnemer Patrick Decuyper aanwezig. Decuyper wilde in eigen persoon de licentiecommissie informeren over ‘bepaalde aspecten’ van het dossier.

Iets na vijf uur kwam de volledige delegatie terug buiten. Enkel Bistiaux wenste de aanwezige pers even kort te woord te staan. Samengevat: “We geven geen commentaar op de inhoud van ons dossier en of er al dan niet akkoorden zijn gesloten. We kunnen enkel zeggen dat het nu wachten is op het oordeel van de licentiecommissie.” Dat zal dus wellicht eind deze week, begin volgende week zijn.

Aangeboden door onze partners

HOOFDPUNTEN

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer

Meest Gelezen