© AFP

Mario Balotelli op weg naar Liverpool

De Italiaanse aanvaller Mario Balotelli staat dicht bij een terugkeer naar de Premier League. Volgens het Italiaanse persagentschap ANSA zou Liverpool immers 22 miljoen euro op tafel willen leggen om het 24-jarige ‘enfant terrible’ los te weken bij AC Milan, waar hij nog tot medio 2017 onder contract ligt. Bovendien staan de ‘Rossoneri’ helemaal niet weigerachtig tegenover een transfer.

dmm

De 33-voudige Italiaanse international moet bij de club van Rode Duivel Simon Mignolet de opvolger worden van de Uruguayaan Luis Suarez, die naar FC Barcelona is vertrokken. Mino Raiola, de zaakwaarnemer van Balotelli, zou inmiddels al in Liverpool zijn om te onderhandelen. Eerder deze zomer strikten The Reds ook al Divock Origi, maar de Belgische WK-revelatie blijft dit seizoen nog op uitleenbasis bij het Franse Lille en maakt pas nadien de overstap naar Anfield.

Mario Balotelli streek anderhalf jaar geleden opnieuw neer in San Siro, nadat AC Milan hem voor twintig miljoen euro had overgenomen van Manchester City. Bij de Citizens lag ‘Super Mario’ overhoop met de coach en een deel van de spelersgroep. Zijn buitensporig gedrag zorgde ervoor dat hij er geen toekomst meer had. Eerder speelde Balotelli, die een knipperlichtrelatie heeft met het Belgische model Fanny Neguesha, voor Inter Milaan.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER Buitenlands voetbal