© Neel Vermeiren

Ook de Klot in Kalmthout Gestript

Ook de toeristische toren de Klot, op de rand van Wuustwezel en Nieuwmoer, komt voor in het schitterende boek van Jan Francken, 'Kalmthout Gestript'.

"Geniet van de trots, de Kalmthoutse heide en van de vele andere aantrekkelijke locaties. Beleef er de folklore van de Maatjestrein of evenementen als de Straatfeesten. Graaf mee in het verleden en ontdek wie Moeder Kee was of waarom men hier aan turfwinning deed. Sta even stil bij de BuuurtBurtbanken of verdwaal in de Arboretumtuin. Ervaar het uitzicht op De Klot en ontdek een stuk architectuur bij het bekijken van Villa Erica of Villa Thilda", meldt de auteur.

Toeristische pareltjes zoals het Suske en Wiske Kindermuseum, De Vroente en Bijenteelt. Mijmer weg bij visvijver De Maatjes of vertrek op avontuur vanuit het station Heide. Kortom, 'Kalmthout Gestript' is een tentoonstelling waar heden en verleden opnieuw tot leven komen. Ontdek dit en nog vele andere boeiende locaties tijdens de tentoonstelling die doorgaat van zaterdag29 oktober tem zondag 6 November 2016 (weekdagen: 12 u- 17 uur; weekend en 1 nov: 10 u- 17 uur). Tijdens de weekends en 1 November zijn er signeersessies van 25 stripauteurs tussen 13 u en 16 u. Zondag 6 November : Stripveiling om 12 uur.

Al deze werken verschijnen tevens in een boek 'Kalmthout Gestript'. Auteur Jan Francken voorzag aangepaste teksten en onderhield de contacten met de stripauteurs. Het boek in een oplage van 1000 exemplaren aan 39,95 euro en 250 hardcovers aan 70,00 euro is te verkrijgen tijdens de tentoonstelling of via reservatie; info@striproute.be

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER