© jdw

Discotheek Reflex heropent in maart

Goed nieuws voor de fervente discotheek-gangers: de bekende Westelse discotheek Reflex gaat opnieuw open. Het duo Bogaerts-Colin wil hiermee tonen dat het nog lang niet afgelopen is met deze club.

Marlies Van Bael

“Wij spelen al lang met het idee om een discotheek te openen”, start algemeen manager Bart ­Bogaerts (31) uit Lier zijn verhaal. “Toen het pand van Reflex over te nemen stond, was dat voor ons een ideale kans. We komen uit de horecasector, dus we hebben al wel enige ervaring.”

‘We’ slaat ook op creatief manager Lesley Colin (37) uit Willebroek. Hij stapt mee in het Reflex-avontuur. “We kennen elkaar al erg lang, maar het is de eerste keer dat we samenwerken. Hij is ook dj in verscheidene clubs en heeft dus ook veel connecties om van Reflex weer iets geweldigs te maken.”

Sfeer en ambiance

Veel willen het nieuwe management niet veranderen, al doen ze dat met de naam toch een klein beetje. Reflex Club wordt vervangen door Club Reflex. “Luc Verbeeck (de vorige eigenaar, red.) heeft 29 jaar met hart en ziel de Reflex uitgebaat en iedereen in de omgeving kent deze discotheek. We willen terug naar deze glorietijd. Een nieuwe naam zou alleen maar vragen opwekken”, meent Bart. “We hebben wel het woordje ‘club’ naar voren gehaald, zodat de mensen toch zien dat Reflex andere eigenaars heeft.”

Club Reflex is nog op zoek naar personeel, iedereen die interesse heeft kan zijn cv en sollicitatiebrief mailen naar bartclubreflex ­@gmail.com. Kandidaten moeten minstens achttien jaar zijn.

Lees meer in de woensdagkrant van Gazet van Antwerpen - editie Kempen

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER