© Joren De Weerdt

Buroform neemt drukkerij Michiels over

De bekende Booischotse drukkerij Michiels wordt overgenomen door Buroform uit Mechelen. De productie en de grafische afdeling verhuizen naar de Dijlestad, de veertien personeelsleden van Michiels worden mee overgenomen.

Bert Provoost

Concreet behoudt Michiels zijn naam en identiteit. “Ook het kantoor en de klanten in Booischot blijven behouden. Zaakvoerders Els en Ann Michiels blijven aan het roer. De grafische en commerciële afdelingen zullen later wel samenkomen in Mechelen. Wij hebben hier meer technische mogelijkheden en een moderner machineapparaat. In Booischot blijven de huidige verkoopskantoren bestaan. Ook het gelegenheidsdrukwerk blijft er gevestigd. De veertien personeelsleden worden allemaal mee overgenomen. Een groot deel zal in Mechelen tewerkgesteld worden”, overloopt manager Jesse Marynen.

In Booischot zijn ze op hun beurt blij met de deal. “We zijn zeker niet over één nacht ijs gegaan”, zegt medezaakvoerster Ann Michiels. “We stonden voor zware investeringen en toen kwam dit voorstel uit de lucht gevallen. We hebben er goed over nagedacht en lange gesprekken gevoerd. Het was best een emotionele beslissing. Maar uiteindelijk waren we er zeker van dat dit de beste keuze was om er voor te zorgen dat onze klanten en ons personeel de beste oplossing kregen. We kunnen dezelfde service aanbieden en ons aanbod wordt nog groter”, klinkt het.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER