NOS SportAangepast

Pacers op gelijke hoogte in play-offs

Indiana Pacers heeft zich hersteld van de slechte start in de play-offs door de tweede wedstrijd tegen Atlanta Hawks overtuigend te winnen: 101-85. De stand in de best-of-seven-serie is daardoor weer gelijk.

In het begin van de wedstrijd had de thuisploeg het opnieuw lastig tegen Atlanta, dat halverwege vier punten voorsprong had. In het derde kwart maakten de Pacers echter het verschil, met 31 punten tegenover slechts 13 voor de Hawks.

Paul George had met 27 punten, 10 rebounds en 6 assists de beste cijfers bij de Pacers, maar ook reservespeler Luis Scola (20 punten) en George Hill (die al zijn 15 punten in het tweede deel van de wedstrijd maakte) hadden een belangrijk aandeel in de overwinning.

De volgende twee wedstrijden zijn in Atlanta.

Raptors op gelijke hoogte tegen Nets

Toronto Raptors kwam in hun play-off tegen Brooklyn Nets ook op gelijke hoogte: 1-1. De tweede wedstrijd werd met 100-95 gewonnen door de thuisploeg.

DeMar DeRozan was met 30 punten veruit de meest trefzekere speler bij de Raptors, maar ook Amir Johnson (16 punten), Jonas Valanciunas (15 én 14 rebounds) en Kyle Lowry (14) deden een duit in het zakje.

Wizards op 2-0

Washington Wizards keert na de eerste twee wedstrijden in Chicago met een 2-0 voorsprong terug naar de Amerikaanse hoofdstad.

Aan het einde van het vierde kwart, waarin de Bulls een voorsprong van tien punten verspeelden, stond er 91-91 op het scorebord. Mede door zes punten van Nene in de extra tijd beslisten de Wizards de wedstrijd alsnog in hun voordeel: 101-99.