© Photo News

© Photo News

thumbnail: null
thumbnail: null

Vossen alsnog naar Premier League: '19-0 onmogelijk? We zullen zien'

AFC Bournemouth speelt volgend seizoen zo goed als zeker in de Engelse Premier League. The Cherries haalden het maandag op de 45e en op één na laatste speeldag in The Championship met duidelijke 3-0 cijfers van Bolton en hebben hun promotie voor 99% beet.

Bournemouth blijft dankzij zijn zege tweede in de stand, op één punt van leider Watford dat zich zaterdag al had verzekerd van promotie. Nummer drie Middlesbrough, de club van Jelle Vossen, is derde op drie punten van Bournemouth en kan op de slotspeeldag dus nog wel langszij komen, maar Boro heeft een veel slechter doelsaldo (+31 tegenover +50).

Op de slotspeeldag ontvangt leider Watford Sheffield Wednesday, moet Bournemouth naar het Belgisch getinte Charlton en krijgt Middlesbrough Brighton over de vloer. En Charlton waarschuwt Bournemouth: 'Ze vierden alsof een 19-0-nederlaag zaterdag onmogelijk is, we zullen zien...'

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

In The Championship promoveren de eerste twee rechtstreeks naar de Premier League en strijden de nummers drie tot en met zes om het resterende ticket voor de Premier League.

Aangeboden door onze partners
Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer