© AFP

Laura Tesoro na Eurosong: “Pijnlijk dat ik naar de tiende plek zakte”

Laura Tesoro deed het lang niet slecht zo’n 10 dagen geleden op het Eurovisiesongfestival. In Dag Allemaal en Story van deze week blikt ze terug op dat avontuur.

lbo

“Ik ben kapot, want het waren lange dagen en korte nachten”, zegt ze in Dag Allemaal. “Maar ik was zo op dreef, dat ik me heb laten meevoeren. Pas nu ik terug in België ben, krijg ik mijn klop.” Laura is tevreden met haar prestatie. “Maar dat we na de stemmen van het publiek zakten van de vijfde naar de tiende plaats, dat was pijnlijk,” zo vertelt Laura in Story. Dat een overwinning er niet in zat, wist Laura op voorhand. “Zeker toen ik zag welke andere landen in de finale zaten.”

Voor Laura was Australië dé topfavoriet. “En ook het liedje van Israël zit nog altijd in mijn hoofd. Letland en Bulgarije vond ik ook tof”, laat ze nog weten aan Dag Allemaal. “Maar de winnaar? Ik kan me het refrein eerlijk gezegd niet meer herinneren. Jamala heeft een fantastische prestatie neergezet en ik gun het haar, maar ik vermoed dat haar zege vooral politiek gekleurd is, en dat is toch spijtig.”

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER