© Marc Leysen

Heren A-ploeg van Geelse TTC laat zich niet verrassen

Er mocht absoluut niet verloren worden tegen het derde geklasseerde Hamme om de voeling met leider Wenduine niet te verliezen.

Marc Leysen

Hamme B – Geelse TTC A : 4 – 12

Kopman Danny Gesquière had er alles voor gedaan om zo weinig mogelijk hinder te ondervinden van zijn spierblessure. Maar op Alfredo Garcia kon ook deze week geen beroep gedaan worden. Zijn vervanger, Hans Nys bracht echter direct de goede sfeer in de ploeg. Na winst van Danny Gesquière, Kristof Leysens en Kristof Van Reusel, bleef hij niet achter. Op zijn eigen manier, rustig en ongedwongen maar zeer geconcentreerd, klopte hij direct een B6-geklasseerde. De toon was gezet en de A-ploeg liep direct uit naar een 1-7 ruststand. Hans Nys had immers zijn tweede partij niet winnend kunnen afsluiten. Hamme kwam nog even terug vermits Hans ook zijn derde partij verloor. De thuisploeg kwam zelfs terug tot 3-8 vermits Danny Gesquière in een bel zijn derde partij nipt verloor. De man van de wedstrijd werd Kristof Leysens. Hij bleek bijzonder sterk en vol vertrouwen te tafeltennissen en won al zijn partijen. Kristof Van Reusel was aardig op weg om ook vier op vier te spelen, maar hij verloor zijn laatste partij. Al bij al een prachtige uitslag en een mooie reclame voor de thuismatch van zaterdag aanstaande tegen Zandvoorde B.

Zoersel B – Geelse TTC B : 11 – 5

Ook deze week verscheen de tweede herenploeg van Geelse TTC noodgedwongen met een onuitgegeven ploeg. Zoersel is net als Geelse in strijd voor de tweede plaats van het klassement en kon wel op zijn sterkst aan de tafeltennistafels verschijnen. Toch was de start uitstekend voor Geelse TTC : Ivan Camps en Nico D’Aes brachten hun ploeg op een 0-2 voorsprong. Daar bleef het bij. Stefan Horemans en Theo Van de Ven konden niet scoren. Het was echter de rots in de branding, Ivan Camps, die Geelse nog een derde winstpunt bracht. Ruststand: 5 – 3. Wat de Gelenaren nadien ook deden, het was geen lieveheren tegen de ontketende thuisploeg. En toch was het Ivan Camps die de man van de match werd. Hij klopte iedereen van Zoersel zonder pardon en schonk zijn ploeg vier winstpunten.

Programma voor zaterdag 10 december 2016 in het lokaal te Geel-Bel, 19/1 vanaf 19u

Geelse TTC A – Zandvoorde B en Geelse TTC B – Rupel A

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER