Meteen veel interesse voor sprookjesmeubels van Kaat Tilley

© mvl

De twee dochters van de overleden modeontwerpster Kaat Tilley organiseerden gisterenmiddag een uitverkoop van alle meubels en decoratie op het domein in Asbeek.

mvl

Voor Epiphany en Rebekka, de dochters van de overleden modeontwerpster Kaat Tilley, zijn het de laatste weken op het grote domein in Asbeek. Nadat ze eerder al onder andere kledingstukken, juwelen en ontwerpen van hun moeder verkochten en onlangs nog een candle light diner hielden aan de grote vijver, was het gisterenmiddag de beurt aan alle meubels en decoratie.

Met pijn in het hart nemen de dochters half augustus afscheid van het domein waar ze goede herinneringen aan overhouden. Ze erfden de 4,5 hectare grote plek in 2012 na de plotse dood van de bekende kunstenares.

Epiphany en Rebekka vertrekken later deze zomer op trektocht naar het buitenland en daarom beslisten ze om het domein te koop te zetten. Ze selecteerden de spullen die ze nog willen behouden omdat ze er goede herinneringen aan bewaren. Maar alle andere spullen, waaronder veel meubels, kaders, decoratiemateriaal en kledingstukken werden verkocht tijdens een destockage en een brocante.

De brocante trok gisterennamiddag alvast heel veel geïnteresseerden. Wie iets wou kopen, moest wel diep in de geldbuidel tasten want veel stukken gingen tot in de honderden euro's. Wie nu nog geïnteresseerd is in spullen van Kaat Tilley kan nog tot half augustus terecht in de Kaat Tilley Experience store in de Jan Breydelstraat in Gent.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer

Meest Gelezen