© Dries Luyten

Kobe Desramaults en Luc Tuymans in grootste pop-up van ’t stad

“Een magazine waar je doorheen kunt wandelen”, zo promoten de initiatiefnemers van The List hun nieuwste Antwerpse pop-upproject. De komende twee maanden vinden doorwinterde shoppers in de Kloosterstraat alles wat hun hartje begeert.

KDB

Wim Ballieu van Balls and Glory, Kobe Desramaults van toprestaurant In De Wulf, schilder Luc Tuymans en de succesvolle koffiebar Caffènation. Allen bieden ze de komende twee maanden hun producten aan in een opvallende pop-upzaak in de Kloosterstraat.

Op een oppervlakte van duizend vierkante meter wordt daar in een onwaarschijnlijk aanbod voorzien. Van een boekenwinkel over een geschenkenshop met luxe-artikelen tot een kledingwinkel met bekende couturiers. Maar ook een bloemist en een fietsenwinkel voor hippe fixies vinden er de komende tijd onderdak.

Als klap op de vuurpijl worden de shoppers ook op culinair vlak verwend. Zo is er onder meer een ginbar van Copperhead Gin en een gezellige food & coffeebar, die gezamenlijk wordt uitgebaat door de mensen van Caffènation en De Superette. Doorheen het hele pand hangen grafische werken van Luc Tuymans op, die achteraan de zaak kunnen worden aangekocht.

Lees meer in de weekendeditie van Gazet van Antwerpen, editie Stad.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER