© GVA

Vakantietijd = filmtijd

Gemeenschapscentrum De Wouwer maakt er een mooie gewoonte van om tijdens schoolvakanties een hele dag te reserveren voor lekker luie filmmomenten, voor zowel (heel) jong als oud.

Hans Otten

Ciné De Wouwer pakt tijdens de krokusvakantie achtereenvolgens uit met Gus, Het Leven volgens Nino en Deux Jours, Une Nuit. Gus is een mooie animatiefilm over een schuw vogeltje dat grote dromen koestert. Wanneer de grote leider het bij de komende vogeltrek laat afweten, krijgt Gus die belangrijke taak van gids toegeschoven. Geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar.

Kinderen vanaf 9 jaar kunnen hun hartje dan weer ophalen bij Het Leven volgens Nino, die zijn leven plots drastisch ziet veranderen wanneer zijn moeder wegvalt.

Ciné De Wouwer verwent de ouders ten slotte met Deux Jours, Une Nuit, naar goede gewoonte bij de D’Ardenne-broers een film met beide voeten in de harde sociale realiteit.

Praktisch

Ciné De Wouwer op dinsdag 9 februari om 13.30u (Gus), 16u (Het Leven volgens Nino) en 19u (Deux Jours, Une Nuit) in gemeenschapscentrum De Wouwer, Kloosterstraat 4 in Ravels. Tickets per film kosten 3 euro.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER