© Chretien Paesen

Marie-France Geuens stelt haar werken tentoon

Van 1 tot 17 mei loopt in CC De Breugel (kapel van het pensionaat) in Bree een tentoonstelling van de Breese kunstenares Marie-France Geuens. Met haar tentoonstelling ‘Van Binnen Uit’ laat Marie-France werken zien die zij schildert als coloriste pur sang; werken die al schilderend groeiden tot wat ze vandaag zijn. Vandaar de titel van de tentoonstelling.

Chretien Paesen

Marie-France Geuens liep middelbare school aan de kunstacademie in Genk. Van 1993 tot 1997 volgde ze er de richting Toegepaste Beeldende Kunst. Vervolgens trok ze naar Hasselt waar ze haar studies verderzette. Zij studeerde af in 2003 als Meester in de Beeldende Kunsten aan de Provinciale Hogeschool in Hasselt. Ze uit zich vooral in schilderijen (acryl, oliepastel), etsen, lino's, toegepaste grafiek, beeldende kunsten en illustratief ontwerpen.Haar belangrijkste en recentste werken worden in ‘Van Binnen Uit’ verzameld.

Op vrijdag 1 mei om 15 uur zal schrijver-columnist Piet Poell de vernissage inleiden en toelichten. De opening wordt omlijst met de muziek van J Brunenberghs. ‘Van Binnen Uit’ is geopend op woensdagen (20.00 uur - 22.00 uur) en op zondagen (16.00 uur - 20.00 uur).

Meer info: catharinaneelen@skynet.be of op 097/83.86.24.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer