© wim hendrix

© WH

© WH

© wim hendrix

1 / 4
thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null

Nieuw veggierestaurant Greenway opent met smakelijk aprilgrapje

Met of zonder vlees? Dat was letterlijk en figuurlijk de hamvraag op de voorstelling van het nieuwe veggierestaurant Greenway op de Groenplaats. Chef Paul Florizoone liet voorbijgangers proeven en raden welke wrap vlees bevatte en welke niet.

dennis vansant

Vegetariërs en veganisten hebben er sinds 1 april een bestemming bij. Bij Greenway, middenin het toeristisch hart van Antwerpen, kunnen foodies die geen vlees eten hun hart ophalen.

Om het openen van het filiaal op de Groenplaats te vieren, fopten chef Paul Florizoone en zijn compagnon Cédric Hanet enkele voorbijgangers. Eén wrap bevatte kebabvlees en een andere ‘beeter’, een vleesvervanger op basis van soja. Ook uw reporter deed de test en kon de vleesvervanger eruit halen, al lukte dat niet bij iedereen. Naar schatting van Greenway slaagden 62% van de voorbijgangers niet in de test, maar “ze waren wel allebei heel lekker”, klonk het unaniem.

Lees donderdag het volledige verhaal in Gazet van Antwerpen - editie Stad

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER