© rr

© rr

© rr

1 / 3
thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null

Butcher Bar brengt Amsterdamse worst naar Antwerpen

In de Vrijheidstraat, vlak bij de Marnixplaats op het Zuid, opent woensdag 29 juni Butcher Bar, een gloednieuwe pop-up. Butcher Bar is het eerste verkoops- en degustatiepunt met het hele assortiment van de Amsterdamse Brandt & Levie-worsten. Butcher Bar combineert de droge worsten en hotdogs met een eigen productie van pickles, zilveruitjes en augurkjes.

il

Eigenaars en horecaconsultants Tom Sas en Bart Huybrechts werden door Brandt & Levie geselecteerd om als eerste in België een zaak te openen met het officiële keurlabel 'Worst Ambassador'. Bij Butcher Bar kan je in de zaak of op het terras de verschillende producten van Brandt & Levie degusteren, of ze als take-out meenemen.

De droge worst bestaat in verschillende varianten: van klassieke zwarte peper tot chipotle met cacao of rozemarijn met rozenblaadjes.Ook de hotdogs en charcuterie van Brandt & Levie, die je misschien al spotte op de betere foodtruckfestivals, krijgen hier een vaste stek.Zeepjes

Alle Brandt & Levie-producten zijn gemaakt van het beste varkensvlees van 'goed gehouden varkens' uit Amsterdam. De varkens worden van kop tot staart verwerkt, zelfs het niervet krijgt een bestemming. Hiervan worden geparfumeerde zeepjes gemaakt. Na de sluiting van Butcher Bar in september gaan Tom en Bart verder met de Brandt & Levie mobiele beenhouwerij en foodtruck op Belgische events. Je vindt hen ook op Tomorrowland van 21 tot 24 juli.Info: Butcher Bar, Vrijheidstraat 63, open van 29 juni tot 22 september, openingsuren: 17u-23u, gesloten op maandag

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER