© Margo Tilborghs

Veegtoer Wildert verplaatst naar donderdag 27 november

De gemeente zorgt ervoor dat alle straten met goten en aanliggende parkeerstroken er voor de winter weer proper bijleggen. Van maandag 17 november tot en met dinsdag 25 november kregen/krijgen alle straten weer een veegbeurt. De veegtoer op Wildert wordt echter door omstandigheden verplaatst naar donderdag 27 november.

MaTi

Er wordt gevraagd om de auto niet langs de straatkant te plaatsen. De veegwagen werkt in lussen. Dat wil zeggen dat in de voormiddag de ene kant wordt geveegd, en in de namiddag de andere kant.

Door omstandigheden zal op vrijdag 21 november de veegtoer in Wildert niet uitgevoerd kunnen worden. Die veegbeurt zal plaatsvinden op donderdag 27 november. Het betreft de volgende straten:

Achterstraat, Akkerstraat, Baertshoek, Beekstraat, Beylestraat, Cardijnstraat, De Vondert, Eikenblok, Elf Novemberstraat, Groenlaan, Hellebloklaan, Hey-endlaan, Huybergsebaan, Kleiputtenlaan, Kortestraat, Middenstraat, P. Schoetersstraat, Rooiendamlaan, Schoolstraat, Sint-Jansstraat en -plein, Steenovenstraat, Struisven, Tichelrei, Vijverlaan en Voetberglaan.

De Kalmthoutsesteenweg wordt op een ander tijdstip door de gemeentelijke groendienst geveegd.

De veegbeurten op maandag 24 november (Deckerslaan, Den Uil, Dreveneind, Essendonkbos, Horendonk, Kraaienberg, Over d'Aa, Postbaan (+ parking voetbal), Schanker, Steenpaal, Vaartstraat en Melkerijstraat) en op dinsdag 25 november (Bergsebaan, Destenlaan, Duiventorenstraat, Moerkantsebaan (Hoek), Peepolderlaan, Postbaan (aan Rijkmaker), Rijkmakerlaan, Spillebeekweg, Verbindingsstraat en Zandfort) gaan gewoon door.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER