© Serge Minten

Peumans na eerste aflevering uit ‘De Slimste Mens ter Wereld’

Jan Peumans ligt na een aflevering al uit ’De Slimste Mens ter Wereld’. De parlementsvoorzitter verloor in de finale van Slongs Dievanongs.

gets

De titel van slimste mens voor een dag ging naar Gert Verhulst. Peumans verloor de finale van Slongs Dievanongs. Maandag neemt Kristel ‘de zwarte’ van K3 het op tegen Slongs en haar baas Gert Verhulst.

Slongs Dievanongs weet Brugge niet liggen

© VIER

NVA'er Jan Peumans kan de grote belofte niet waarmaken in de 22e aflevering van De Slimste Mens ter Wereld. In het finalespel moet hij het donderdagavond opnemen tegen Slongs Dievanongs. Wie haalt het: Antwerpen of Limburg? Op de vraag welke Oost-Vlaamse steden de meeste inwoners tellen, blundert de Antwerpse rapster wel meteen. 'Brugge', is haar eerste gok. 'West-Vlaanderen, dat is toch parking?', luidt haar verklaring.

Juryleden Philippe Geubels en Lieven Scheire zijn grote fans van het gezapige voorkomen van parlementsvoorzitter Peumans. 'Voor een partij die echt tegen cannabis is, vind ik toch dat hij er een beetje stoned uitziet.'

Omdat hij vindt dat parlementsleden te veel verdienen, gaf Jan Peumans een deel van zijn loon weg. Iets wat Philippe niet begrijpen kan. 'Ha! Dat gaat toch ni...', klinkt het vol ongeloof.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER