© BELGAIMAGE

Thaise man vermoordt eigen dochtertje op Facebook Live

Een 21-jarige man heeft zijn dochtertje vermoord en zichzelf daarop van het leven beroofd. Dat zond hij allemaal live uit op Facebook.

johe

Familieleden van de man schrokken op toen ze plots op Facebook een livestream zagen van de jonge vader, die met zijn baby in een verlaten hotel in de Thaise stad Phuket was. Ze verwittigden meteen de politie, maar die kwam te laat aan om het leven van zowel kind als vader te kunnen redden. Afgelopen dinsdag werden de lichamen opgehaald door familieleden uit het ziekenhuis.

Amper een week geleden werd in de Verenigde Staten nog een man dood teruggevonden die eerder een moord had gepleegd en dat had uitgezonden op Facebook. Een woordvoerder van het sociale medium heeft gereageerd op het incident in Thailand: “Dit is een vreselijk voorval, en onze gedachten gaan naar de familie van het slachtoffer. Er is absoluut geen plek voor dergelijke content op Facebook, en ze is nu verwijderd.”

Wie met vragen zit over zelfdoding, kan terecht bij de Zelfmoordlijn op het gratis nummer 1813 en op de website www.zelfmoord1813.be.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER