Deze man is de dubbelganger van Brad Pitt, maar lijkt ook op een andere acteur

© Photo News

Toen Reddit-gebruiker Jonjoshelvy foto’s uit de doos bekeek, kwam hij een kiekje tegen van zijn vader in zijn jonge jaren. Hij kon amper geloven wat hij zag: de man leek sprekend op de Amerikaanse acteur Brad Pitt, maar tegelijk ook op iemand anders.

vwh

De man zag er twee acteurs in: Brad Pitt en ‘Lord of the Rings’-ster Elijah Wood. Hij deelde het kiekje op de sociale netwerksite, waar veel mensen hem honderd procent gelijk gaven. “Dit is echt ongelofelijk, die kaaklijn is dezelfde als Brad”, schreef een vrouw. “De nagel op de kop”, liet een andere Reddit-gebruiker weten. Iemand moest zichzelf zelfs verplichten om niet langer naar de foto te staren omdat het precies echt en combinatie van beide filmsterren leek.

© Reddit

De foto kreeg bijna duizend verwonderde reacties. De trotse zoon van Brad Wood, zoals de lookalike van de beide Hollywoodsterren al snel werd genoemd, verzekert iedereen in een reactie dat er geen Photoshop met het kiekje gemoeid is. Brad Pitt (53) noch Elijah Wood (36) hebben op de foto gereageerd.

© PN

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer

Meest Gelezen